Vés al contingut Skip to footer
ESTRÈS

Especialista en el tractament de l’estrès

ESTRES_fotopetita

Des de l’acupuntura, podràs regular el sistema nerviós i recuperar el teu estat natural de calma interna.

Les sessions et permetran recuperar l’energia, la motivació i la força vital que necessites.

L’ESTRÈS MÉS ENLLÀ DE L’ENTORN LABORAL

Els perjudicis de l’estrès permanent

L’estrès és la resposta del nostre cos enfront d’una situació que considera “de perill”.

És la reacció inconscient que conservem en els nostres gens de quan els nostres  avantpassats necessitaven garantir la seva supervivència davant d’un animal depredador: l’estrès els permetia fugir, atacar o quedar-se immòbils, simulant que havien mort.

L’estrès ens és útil, doncs, en moments concrets de la vida, en situacions de sobreestimulació o sobreactivació (ja sigui física, mental o emocional), però sens dubte és molt perjudicial quan el mantenim durant llargs períodes de temps o quan apareix de manera freqüent en el nostre dia a dia.

L’estrès sorgeix bàsicament quan sentim que les pròpies demandes o les demandes que ens imposa l’entorn sobrepassen els nostres recursos i ens sentim desbordats. És especialment reconegut en l’àmbit laboral, però també pot estar present en les  nostres relacions (de parella, amb els fills, amb l’entorn), en el nostre dia a dia o en situacions de xoc i trauma emocional.

L’ESTRÈS POSTCOVID

Una de les causes d’estrès més importants que estem vivint actualment és, sens  dubte, la situació de pandèmia i l’anomenat “retorn a la normalitat”. El confinament, l’aïllament, la por d’emmalaltir, la por de contagiar algú estimat, la incertesa o el fet  d’haver viscut de prop la malaltia, així com la represa de la feina presencial, la vida social, l’oci i les reunions familiars, en un panorama de bombardeig mediàtic d’onada rere onada, han causat una sensació de sobresaturació i desbordament en moltes de les persones que tractem.

L’ACUPUNTURA PER RESTABLIR L’EQUILIBRI INTERN

Si sents ansietat o angoixa, tens dificultats per dormir, mals de cap, cansament o apatia, manca de concentració, desordres digestius, o bé dolors i tensions musculars  i/o òssies sense un origen definit, pot ser que estiguis patint estrès.

Si és així, el teu cos necessita temps i espai per compensar aquesta resposta inconscient i recuperar l’equilibri.

Des de l’acupuntura, podràs regular el sistema nerviós i recuperar el teu estat natural de calma interna, des del qual podràs afrontar el dia a dia amb més serenitat i benestar.

Les sessions t’ajudaran a reduir l’ansietat i l’angoixa, a descansar i dormir millor, a disminuir els mals de caps, a recuperar l’energia, la  motivació i la força vital, a augmentar la concentració, a millorar les digestions i a alleujar els dolors musculars, ossis i tensionals. No només milloraràs a nivell físic, sinó que també et sentiràs millor a nivell mental i emocional.